tel: +36 30/949 2538
email: nagy.gyorgyi14@t-online.hu

Szolgáltatások

Könyvvizsgálat

Fő tevékenységem a könyvvizsgálat. A könyvvizsgálót a gazdasági társaság legfőbb szerve választja és az ő feladata, hogy gondoskodjon a könyvvizsgálat elvégzéséről. Ennek során mindenekelőtt annak megállapítása a cél, hogy a gazdasági társaság beszámolója megfelel-e a jogszabályoknak, valamint megbízható és valós képet ad-e a társaság vagyoni és pénzügyi helyzetéről, működésének eredményéről

Könyvvizsgálat területén vállalom:

  • Társaságok folyamatos könyvvizsgálata
  • Éves beszámolók auditálása
  • Átalakulások vagyon mérlegéneinek könyvvizsgálata  

 

Üzletértékelés

Üzletek értékelése a pénzügyek, összeolvadások, vásárlások és eladások miatt Európa számos közszolgáltatásában létezik. A jogszabályok által szabályozott névjegyzékbe vétel azt a célt szolgálja, hogy védelmet nyújtson a nem megfelelő személyek eljárása ellen.
A vagyon felmérése általában az üzleti egység pénzügyi előrejelzésén alapszik és az értékelő végzi.
A felhasználandó értékelési eljárások hasonlóak a pénztermelő egység használati értékének megállapitásakor szükséges eljárásokhoz.

 

Számviteli- pénzügyi- gazdasági tanácsadás

A tanácsadás során széleskörű szakmai tapasztalatom révén a lehető legnagyobb hozzáadott értéket nyújtom ügyfeleink számára. Segítem őket abban, hogy számukra a lehető legkedvezőbb, legoptimálisabb döntést hozzák meg pénzügyi, számviteli és gazdasági területen.  

 

Oktatás

Oktatási tevékenységem során mérlegképes könyvelőket oktatok, vizsgáztatok, adótanácsadók számviteli képzésével, valamint a mérlegképes könyvelők éves kötelező továbbképzésével is foglalkozom. Oktatói filozófiám, hogy a könyvelők szempontjából az elsődleges feladat az adatrögzítés során a tájékoztatás és a figyelemfelhívás. A cégvezető figyelmének felhívása a szabálytalan működésre, tájékoztatás a szabálysértés várható következményeiről (ez a könyvelőnek, mint megbízottnak egyik alapkötelezettsége). A másodlagos feladat, hogy meg kell tanítani az ügyfeleket arra, hogy milyen dokumentumokra van szükség, mit kell vezetniük, elkészíteniük. Tehát nem csak a Tartozik és Követel fogalmára, a kontírozásokra tanítom a hallgatóimat, hanem igyekszem a komplex gondolkodásra, és a felelősségteljes munkára is megtanítani őket.

Kapcsolat

Tel: +36 30/949 2538
email: nagy.gyorgyi14@t-online.hu
Fax: 06-1-233-2792
Cím:1046 Budapest, Tungsram utca 51.